Ny adresse

Kære alle,

Pr. 1. august flytter jeg til nye lokaler på Amager. Min nye adresse bliver:

Psykologerne ved Amager Strand
Krimsvej 11F, st., dør nr. 2
2300 København S

Jeg flytter til en klinik beliggende ved Øresund metro station (ca. 100m gåafstand fra stationen)

Der er også gode parkeringsmuligheder i gåafstand fra klinikken.

Derudover, har vi en meget smuk natur tæt på klinikken (igen, ikke ret meget mere end ca. 400m fra), så kommer du 15 min. for tidligt til din aftale eller har du lidt tid efter, kan du nyde en rar og afslappende tur ?

På klinikken er der også nem adgang for personer med gangbesvær eller kørestol.
Den nye klinik deler jeg med mine to psykolog kollegaer, Dina Charleman og Michael Linde.

Det har været en fantastisk tid og oplevelse, at være en del af klinikken på Vester Voldgade i mere end 2 år, med mange gode kollegaer, så jeg vil gerne give en stor tak til dem. Nu åbner et nyt kapitel i mit professionelle liv.

Jeg ser meget frem til, at starte på den nye klinik, delvist fordi jeg glæder mig til at arbejde sammen med min lille gruppe af nye kolleger og delvist på grund af den smukke natur jeg vil være omgivet af i min hverdag. Selv er jeg meget glad for natur og lange gåture og flytningen fra det travle indre København får mig til at værdsætte det endnu mere.

Til sidst, men ikke mindst, ser jeg frem til at starte på den nye klinik, da jeg har planer om at genåbne to workshops for selvudvikling og selvsikkerhed som jeg har organiseret tidligere.

Jeg tror på, at der er et stort behov for sådanne workshops, da manglen på selvtillid og selvsikkerhed er et voksende problem og disse workshops er en sjov og overkommelig måde, at udvikle sin selvtillid på. Derudover, er de også en fantastisk måde til, at forstå vores erfaring, acceptere vores erfaringer og se dem som noget styrkende. På workshoppen vil du møde en masse nye mennesker, for hvorfor det også har et socialt aspekt.

Vi ses på den nye klinik.

 

Med venlig hilsen,
Melinda