Winter reading suggestions

Her i vintermånederne, der er fyldt med kulde og vådt vejr kan det være behageligt og afslappende at nyde en god bog.

Jeg vil gerne dele en lille liste med bøger, jeg varmt kan anfale alle mennesker, der ønsker at forbedre deres livskvalitet, der ønsker at leve fuldt ud og i nuet og ønsker at være i bedre kontakt med sig selv.

Wherever you go, there you are – Jon Kabat-Zinn

Dette er efter min mening en rigtig god bog, der virkelig kan lære os at leve fuldt ud i hvert enkelt øjeblik. Bogen er skrevet yderst smukt og poetisk og indeholder mange gode øvelser og eksempler. Her er der lagt op til fredfyldt læsning.

The power on Now – Eckhart Tolle

At være i stand til at nyde livet kræver at vi er til stede i nuet. I denne bestseller forklarer forfatteren, hvordan du kan blive bedre til at leve her og nu. Bogen er fyldt med information, øvelser og inspiration, hvilket gør det til en lærerig oplevelse. Jeg har ofte anbefalet mine klienter at læse bogen og langt de fleste har fundet den hjælpsom og relevant.

Thrive – Arianne Huffington

Dette er en bog, der virkelig kan hjælpe os med at komme i kontakt med os selv og forbedre vores livskvalitet i hverdagen. Forfatteren er formand for Huffington Post Media Group og i denne bog deler hun sine egne erfaringer med at gå ned med stress – og hvordan hun fandt tilbage til en tilværelse fri for stressen. Bogen er fyldt med hendes livshistorier og relevant information om stress, og hvordan man finder sin livskvalitet igen.

Goddess in Everywoman – Jean Shinoda Bolen, M.D

Forfatteren er psykiater, jungiansk analytiker og psykiatri-professor. Denne bog har hjulpet mange kvinder med at komme i kontakt med sig selv gennem syv arketypiske gudinder – der kan forklare adfærd, mønstre og personlighedtræk. Bogen indeholder smukke beskrivelser, da forfatteren virkelig formår at udtrykke sig i skrift. Jeg anbefaler denne bog til alle kvinder, der har lavt selvværd og selvfølelse. 

Goddess in EveryMan: Archetypes that shape mens lives – Jean Shinoda Bolen, M.D.

Ligesom forrige bog er skrevet for at hjælpe kvinder med at komme i bedre kontakt med sig selv – lige så er denne bog velegnet til mænd, der ønsker at få en bedre forståelse af sig selv. Det gælder alt fra indre mønstre, der påvirker deres relationer, deres karriere og meget mere. Bogen er baseret på græsk mytologi og jungiansk arketype psykologi.

Women who run with wolves – Clarissa Pinkola Estes

Dette er endnu en anbefalelsesværdig bog for de kvindelige læsere. Forfatteren hjælper i denne bog kvinder med at komme i kontakt med sig selv gennem små historier og eventyr. Udover at være smukt skrevet og yderst inspirerende er den også et stærkt værktøj til at gen-evaluere vores egne erfaringer og oplevelser gennem de historier hun deler med os.

Jeg håber, at I vil nyde jeres læsning og få en afslappet og glædelig jul.

Må 2017 bringe glæde og kvalitet i vores alles liv.

Må vi alle blive bedre mennesker, bedre til at respektere hinanden, naturen, dyrene og hele verden, der omgiver os.

De kærligste hilsner

Melinda