Online sessioner med psykolog Melinda Marton i December 20

Onlinesessioner i December 2020

Kære alle,

Jeg vil gerne meddele dig, at jeg i december udelukkende vil arbejde med video- og telefonsessioner.

Der er to årsager til min beslutning.

Den ene er at hver gang vi har en klient i klinikken, der er Corona-positiv, skal alle vi, der arbejder I klinikken, tage tid til at teste os selv, og det betyder aflysning af sessioner og usikkerhed indtil testresultaterne forligger.

Den anden årsag er selvfølgelig, at jeg gerne vil beskytte mine klienter og mig selv i disse udfordrende og anderledes tider. Vi har alle travlt i december både arbejdsmæssigt og familiemæssigt og er derfor vigtigt at passe ekstra godt på os selv.

Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at jeg har mere end 10 års erfaring og ekspertise med online sessioner, og de fungerer lige så godt som face-to-face-sessioner, hvis vi fokuserer på følgende:

  • Sørg for, at du har en lille pause (ca. 5 min.) mellem dine daglige opgaver og sessionen, så du kan centrere dig selv og samle dine tanker og gøre dig klar til konsultationen
  • Forbered et glas vand samt papir og kuglepen til dine eventuelle noter
  • Find et stille sted, hvor du er uforstyrret under samtalen

På forhånd mange tak din forståelse og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.

Med alle mine bedste hilsner,

Melinda

Et lille trin kan hjælpe på vej til en lysere fremtid…

Ring til mig på +4529827417 eller indtast dine oplysninger forneden for at arrangere en aftale – jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Hvis du ikke hører fra Melinda, er din henvendelse ikke blevet modtaget. Kontakt venligst Melinda på: melimarton@gmail.com.

Comments are closed.