Har du brug for hjælp med problemløsning og forbedring af din livskvalitet?

Vi oplever situationer i vores liv, hvor det kan være svært at se tingene klart, og hvor det føles nærmest umuligt at foretage de beslutninger vi har brug for, for at kunne bevæge os fremad. Under sådanne omstændigheder har vi måske brug for en ekstern, objektiv professionel der kan hjælpe os videre.

Sådan kan jeg hjælpe

I mit arbejde med at løse problemer, sørger jeg altid for, at min klient bliver støttet og assisteret i deres situation, samt at de udvikler de færdigheder og kompetencer der skal til for at håndtere lignende omstændigheder i fremtiden.

Et lille trin kan hjælpe på vej til en lysere fremtid…

Ring til mig på +4529827417 eller indtast dine oplysninger forneden for at arrangere en aftale – jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Hvis du ikke hører fra Melinda, er din henvendelse ikke blevet modtaget. Kontakt venligst Melinda på: melimarton@gmail.com.